August 2021 Dacă mesajul nu se deschide, deschideți-l cu browser-ul.
 
 
 
  Hisense  
 
 
 
 
 
 
PLUS VALOARE PENTRU HISENSE CA URMARE A AMBIȚIEI DE A ÎNCEPE UN AL DOILEA AN DE PARTENERIAT CU PARIS-SAINT GERMAIN
 
 
12 august 2021, După un prim sezon încheiat în forță pe teren alături de clubul de fotbal de renume internațional Paris Saint-Germain, compania lider în electronice de larg consum și electrocasnice, Hisense este încântată să înceapă al doilea an de parteneriat la nivel global. Cu o serie puternică de contracte noi semnate, printre care cele cu Leo Messi, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum și Achraf Hakimi, precum și după noul angajament al lui Neymar Jr față de club, Hisense așteaptă cu nerăbdare să își consolideze parteneriatul cu clubul parizian.

Candy Pang, Manager General al Departamentului de Marketing Internațional al Hisense, a subliniat, „Suntem încântați să începem al doilea an al parteneriatului nostru cu Paris Saint-Germain, unul din cluburile cu cel mai mare succes și cu cea mai rapidă creștere din lume. Odată cu succesul din primul an, ne bazăm în continuare pe valorile noastre comune cu clubul și vom continua să folosim parteneriatul pentru a crea cea mai bună experiență de vizionare la domiciliu pentru Paris Saint-Germain și telespectatorii săi. Odată cu fanii întorși pe Parc des Princes și după adeziunea prin semnătură a celor mai noi jucători, se întrevede un sezon și mai interesant.” 

Marc Armstrong, Chief Partnerships Officer la Paris Saint-Germain a declarat: „A fost fantastic să văd cât de bine s-a desfășurat parteneriatul dintre Hisense și Paris Saint-Germain în primul an. Campania inovatoare „Detaliile fac diferența” a determinat Hisense să folosească jucătorii într-un mod inovator pentru a-și prezenta produsele și caracteristicile mărcii. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum parteneriatul se va consolida și mai mult în acest an și să urmărim noile campanii ale Hisense. ”

În al doilea an al parteneriatului, Hisense va oferi clubului o gamă largă de produse inovatoare, și totodată va înființa un colț cu produse în cadrul Parc des Princes pentru ca fanii să interacționeze cu produsele. Brandul va continua să utilizeze parteneriatul pentru a-și promova tehnologia inovatoare, oferind în același timp fanilor cea mai bună experiență de vizionare de acasă.

Primul an al parteneriatului a contribuit enorm la creșterea vânzărilor și la conștientizarea mărcii Hisense. Prima campanie a Hisense împreună cu clubul la începutul acestui an, „Detaliile fac diferența”, i-a avut protagoniști pe jucătorii Neymar Jr, Keylor Navas, Ángel Di María, Ander Herrera și Presnel Kimpembe, a obținut reacții excelente pe canalele sociale și digitale.
 
 
Hisense Franța, o piață cheie pentru companie, a înregistrat o creștere a veniturilor cu 101% pe an de la lansarea parteneriatului în august 2020, până la sfârșitul sezonului în mai 2021. Vânzările de televizoare au crescut cu 100% pe an doar în primele șase luni ale anului 2021, susținute de o creștere cu șase puncte procentuale în ceea ce privește gradul de conștientizare a mărcii în perioada 2020-2021.

Având în vedere popularitatea globală a clubului și contingentul său mare de jucători sud-americani, parteneriatul a creat, de asemenea, o creștere suplimentară a vânzărilor în America de Sud. În Chile, sponsorizarea a susținut creșterea vânzărilor de televizoare cu peste 350% pe an, în timp ce veniturile din vânzări de electrocasnice au crescut cu 940% pe an. Unitățile vândute din America Centrală (Panama) au crescut cu 249% pe an în primul an al parteneriatului, din august 2020 până în mai 2021, vânzările de televizoare crescând cu 499%. Între timp, Hisense Columbia a dezvoltat parteneriate locale, iar domeniul de activitate al pieței Hisense Argentina a fost, de asemenea, extins.
 
 
Hisense continuă să sprijine evenimentele sportive majore din întreaga lume prin parteneriatul său recent anunțat pentru Cupa Mondială FIFA 2022, alături de parteneriatele sale UEFA EURO 2020 și Finala Ligii Națiunilor UEFA. Sponsorizarea celebrează prezența Hisense pe scena mondială, cu produse exportate în peste 160 de țări și regiuni.
 
Rămâneți la curent cu noutățile legate de parteneriatul Hisense și Paris Saint-Germain abonându-vă la newsletter-ul Hisense România, la adresa www.hisense.ro
 
 
 
 
   
 
 
Dezabonare
 
 
www.hisense.ro/