Februar 2023 Dacă mesajul nu se deschide, deschideți-l cu browser-ul.
 
 
 
  Hisense  
 
 
 
 
 
 
Noile Mașinile de spălat Hisense din Clasa energetică A garantează o eficiență și o performanță înaltă.
 
 
Eficiente și capabile de performanțe înalte, noile mașini de spălat Hisense se axează pe durate mai scurte de spălare și folosirea de cât mai puțină apă. 

Profitați de reduceri și bucurați-vă chiar acum de noile noile mașini de spălat Hisense, clasificate în clasa energetică A, cea mai bună clasă din piață! 

 
 
DESCOPERĂ
 
 
DESCOPERĂ
 
 
Pauză și Adăugare
 
Adăugarea Hainelor în timpul Spălării
 
Apăsaţi doar butonul „Start/Pauză” în primele zece minute ale ciclului de spălare şi puteţi adăuga orice lucruri scăpate sau uitate în timpul spălării fără să aşteptaţi 2-3 minute ca PTC să se blocheze, ceea ce este mai convenabil pentru spălarea dumneavoastră. Această funcție va fi activată doar atunci când nivelul apei și temperatura apei sunt sigure pentru utilizatorul final.
 
Curățarea Tamburului
 
Întotdeauna haine proaspete garantate
 
Cu caracteristica Curățarea Tamburului, puteți curăța tamburul cu mai multă apă, la temperaturi și viteze de rotație mai ridicate ale tamburului pentru a asigura o performanță de spălare cu adevărat excelentă. Aceasta va permite păstrarea maşinii voastre de spălat în cea mai bună stare şi a hainelor voastre întotdeauna proaspete.
 
 
 
Grija pentru piele
 
Protecție ridicată pentru pielea sensibilă
 
Asigurați o spălare igienică cu cicluri de clătire suplimentare pentru a elimina în mod eficient urmele detergenților reziduali de pe țesătură și pentru a elimina alergenii care ar putea provoca o iritabilitate neplăcută a pielii.
 
 
 
 
   
 
 
Dezabonare
 
 
www.hisense.ro/