Aer mai bun pentru o stare de sănătate mai bună - Hisense

Aer mai bun pentru o stare de sănătate mai bună

4.3.2022
Calitatea aerului pe care îl respirăm face diferența cu privire la calitatea vieților noastre. Fie că dormim, ne uităm la televizor sau lucrăm într-un birou și, în special, în timpul pandemiei de coronavirus, petrecem foarte mult timp în interior. Și acordăm mai multă atenție modului în care se transmit virușii. Iată câteva moduri care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți ușor calitatea aerului din interior fără a cumpăra un purificator de aer nou.

Creați aerisire naturală

Deschiderea ferestrelor și a ușilor și intrarea aerului proaspăt este primul pas evident care va îmbunătăți notabil calitatea aerului din interior. Puteți suplimenta prin deschiderea ferestrelor în camere diferite pentru a crea curent. Se recomandă să faceți acest lucru cel puțin o dată pe zi, timp de cel puțin 5 minute, dar ideal timp de 15 până la 20 de minute. Dar nu mai mult timp, deoarece aerul proaspăt vine și cu polen și praf. Cel mai bine le țineți deschise noaptea sau dimineața devreme, când vremea este mai rece. Înainte de venirea căldurii, închideți ferestrele și trageți jaluzelele pentru a menține acel aer rece, proaspăt în interior cât mai mult timp posibil. 

Aer condiționat pentru condiții de aer mai bune

Aparatele de aer condiționat bune fac mai mult decât să furnizeze aer rece sau cald. Dispozitivele HI-NANO de la Hisense au dovedit că pot elimina 93,54% din particulele virale în doar două ore. Hisense cercetează sterilizarea cu ioni de 10 ani și a descoperit că aceasta poate inhiba bacteriile, ciupercile și virușii. Cele mai noi cercetări de la Texell (Organizație Internațională de Cercetare specializată în teste virale) a dovedit că acesta elimină și noul coronavirus. Mai mult, tehnologia HI-NANO care eliberează ioni duali cu concentrație mare elimină și praful și, prin urmare, oferă o calitate mai bună a aerului, în același timp controlând umiditatea și menținându-vă locuința la o temperatură plăcută.

Eliminați poluanții aerului din zona de locuit

Produsele precum soluțiile de curățare, diferite substanțe chimice, vopsea, materiale de construcție, pesticide, etc, trebuie depozitate într-un garaj sau beci, deoarece pot degrada calitatea aerului.

Mențineți-vă locuința curată

O casă curată rezultă în mai puțin praf, mucegai și mătreață de animale. Curățarea și eliminarea aglomerării vă va ajuta să eliminați locurile care adună praf, în timp ce spălarea lenjeriei de pat și a draperiilor la minimum 60° C poate reduce nivelurile de acarieni de praf și alergeni din locuință. Și să nu uităm de covoare și mochete, care pot bloca particule în fibrele lor. Aspirați-le cel puțin o dată pe săptămână cu un aspirator bun, preferabil unul care are filtru HEPA.

Mențineți locuința verde

Jungla dvs. de acasă nu este doar un decor frumos. Plantele din locuință sunt și ele filtre naturale. În special plantele precum potos, limba soacrei, crinul păcii, philodendron, planta păianjen, ferigile și palmierii sunt cunoscute pentru eliminarea microbilor și toxinelor și oferă locuinței aer purificat. 

De asemenea, puteți citi: