ACT ADITIONAL NR. 1 / 14 Octombrie 2021

LA CAMPANIA “5 ANI GARANȚIE. DIN PASIUNE PENTRU TELEVIZOARE.”

Organizatorul campaniei promoționale “5 ANI GARANȚIE. DIN PASIUNE PENTRU TELEVIZOARE.”, este S.C. Gorenje Romania S.R.L., cu sediul în Voluntari, Șos. Pipera  nr. 1/VII etaj 7, jud. ILFOV, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. J23/2861/2018, având CUI RO 15637827, reprezentată legal de Mladen Miljić în calitate de Director General, denumită în continuare Organizator, înregistrată la A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) sub nr. 288809/07.12.2011, va face cunoscut faptul ca Regulamentul se modifica incepand cu data de 18 Octombrie 2021 dupa cum urmeaza:

Clientilor inregistrati in campanie in perioada 20.09.2021 – 5 Decembrie 2021 li se ofera urmatoarele beneficii aditionale:

 • Vor primi cate un voucher VOYO pentru doua luni de abonament. Voucherul consta intr-un cod de activare ce va fi transmis pe mail fiecarui client inregistrat in perioada 20.09.2021 – 5.12.2021; voucherul se va utiliza conform conditiilor comunicate de VOYO in momenul inregistrarii;
 • Vor participa la o tombola cu cu 12 castigatori; castigatorii tombolei vor primi cate un tricou promotional PSG (vezi poza de mai jos):

Detalii referitoare la alineatul b)

1) Tragerea la sorti va avea loc in data de 6.12.2021 si va fi efectuata de reprezentanti ai Organizatorului Gorenje Romania.
2) Potentialii castigatori:

 • Vor fi contactati prin email (folosind adresa de corespondenta utilizata la inscriere in campanie), incepand cu data de 6.12.2021 );
 • Trebuie sa furnizeze adresa postala unde doreste a fi livrat premiului castigat (inclusiv cod postal), numele persoanei imputernicite sa primeasca coletul continand premiul si numarul de telefon al acesteia. In caz contrar, premiul nu va mai fi livrat, ramanand in proprietatea Organizatorului, care are dreptul ca in cazul nevalidarii castigatorului sa contacteze una dintre persoanele aflate pe lista de rezerva (participanti, denumiti rezerve).
 • In cazul in care nu raspunde la primul email in termenul de 3 zile lucratoare, Organizatorul va reveni cu un al doilea mesaj catre participant si va acorda un termen suplimentar de 1 zi lucratoare pentru a trimite dovada achizitiei unui produs participant in campanie, spre a putea fi validat si datele necesare pentru trimiterea premiului.

3) Se vor extrage “12 de potentiali castigatori si 5 rezerve” dintre participantii la Campanie, conform prezentului Regulament. Organizatorul are obligatia legala de a face public regulamentul campanie. Anuntul va fi postat pe www.hisense.ro si pe pagina de Facebook a Hisense Romania.
4) Premiile se acorda ca atare, prin transmitere postala, iar contravaloarea lor nu poate fi acordata in bani sau alte produse.
5) Nu sunt impuse cheltuieli directe sau indirecte suplimentare pentru participarea la aceasta Campanie, cu exceptia cheltuielilor normale (tarife de internet – accesare site pentru publicare review, costuri electricitate, tarife servicii de telefonie mobile, etc) ocazionate de actiunea de inscriere/ participare.
6) Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care adresa postala nu este valida sau transmiterea postala nu se poate efectua din culpa castigatorului.
7) In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de premii sau in cazul imposibilitatii validarii lor, conform prezentului Regulament, acestia vor pierde dreptul de a primi premiul.

Campania va fi comunicata prin intermediul canalului de Facebook Hisense Romania, folosind un anunt cu forma grafica de mai jos:

Prezentul act aditional face parte integranta din Regulament si se publica pe website-ul www.hisense.ro.
Celelalte prevederi ale Regulamentului raman neschimbate.

Organizator
SC GORENJE ROMANIA S.R.L
Mladen Miljic

REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei promoționale “5 ANI GARANȚIE. DIN PASIUNE PENTRU TELEVIZOARE.”, este S.C. Gorenje Romania S.R.L., cu sediul în Voluntari, Șos. Pipera, nr. 1/VII, etaj 7, jud. ILFOV, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. J23/2861/2018, având CUI RO 15637827, reprezentată legal de Mladen Miljić în calitate de Director General, denumită în continuare Organizator, înregistrată la A.N.S.P.D.C.P. (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal) sub nr. 288809/07.12.2011. 

Regulamentul este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România prin publicarea pe website-ul www.hisense.ro și este disponibil în mod gratuit oricărui participant începând cu data de 20 Septembrie 2021.

Campania promoțională se va derula sub prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. 

S.C. Gorenje Romania S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, pe parcursul derulării Campaniei, dar nu înainte de a anunța modificările pe website-ul www.hisense.ro .

Campania se va desfășura pe întreg teritoriul României, doar în magazinele partenere indicate mai jos.

2. PARTICIPANȚI

La campania promoțională “5 ANI GARANȚIE. DIN PASIUNE PENTRU TELEVIZOARE.” au dreptul să participe atât persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani și cu domiciliul stabil în România. Promoția se aplică numai pentru produsele achiziționate în perioada 20 Septembrie 2021 – 31 Decembrie 2021, din lista de magazine partenere indicate mai jos:
Nr. Nume dealer
1 ANDIFLO SAM ELECTRONIC SRL
2 ARABESQUE SRL
3 AUCHAN ROMANIA SA
4 AUTO ALEX SRL
5 AUTOTUNNING SRL
6 BIA SI COM SRL
7 BRAND DESIGN TEAM SRL
8 BRICOSTORE ROMANIA S.A.
9 CALIN SRL
10 CARPATIK IMPEX SRL
11 CARREFOUR ROMANIA SA
12 CHRIS EXIM GRUP 2001 SRL
13 CONELI TRADE SRL
14 CUPA ELECTRIC SRL
15 DALIRO SRL
16 DEDEMAN SRL
17 DISTRIBUTION MAGI SRL
18 DRISAND COM SRL
19 ELECTRO PRIMA SRL
20 ELECTROKLASS DISTRIBUTION SRL
21 ELECTRONIC WORLD SRL
22 IDEAL TECH SRL
23 KAT PIOVRA SRL
24 LEROY MERLIN ROMANIA SRL
25 MAMUT SRL
26 MENAROM S.R.L.
27 MURE COM SRL
28 NORDIC ROMAR SRL
29 PECEF TEHNICA SRL
30 PREMIUM APPLIANCES S.R.L.
31 PRO ELECTRO CASA SRL
32 PRODOMO SERVICES
33 PROMARA LUX S.R.L.
34 PROMATE EUROPE S.R.L.
35 QUATTRO SRL
36 RAC 74 IMPEX SRL
37 RD OILS DISTRIBUTION SRL
38 REAL SUD S.R.L.
39 REK EVOLUTION SRL
40 REMARKT MAGAZINE S.R.L.
41 ROMANIA HYPERMARCHE SA
42 ROMBIZ IMPEX S.R.L
43 SAT AN SRL
44 SAT AN IMPEX SRL
45 SELGROS CASH & CARRY SRL
46 SMART COMSERV S.R.L.
47 SPRINT TRADE
48 TELETEC SRL
49 TOMIS SECURITY COMPUTERS SYSTEM SRL
50 TONIS TRADE SRL
51 VELGALA S.R.L.
52 YMF INSTAL S.R.L.
53 SC ANY STEF IMPEX SRL
54 SC BUCOVINA ELECTROTOP SRL
55 SC UNIVERSLA IMPEX SRL
56 SC DANEMAR SRL

3. PERIOADA CAMPANIEI:

Acțiunea promoțională se desfășoară în perioada 20 Septembrie 2021 – 31 Decembrie 2021, în magazinele distribuitorilor care comercializează televizoarele marca Hisense, indicate la articolul 2.
Gorenje Romania va oferi 5 ani garanție (2 ani garanție standard + 3 ani extra-garanție) pentru următoarele categorii de produse:

 • Aparate de gătit (aragazuri, cuptoare incorporabile, plite, plite incorporabile);
 • Mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe precum și mașini de spălat rufe cu uscător;
 • Aparatură frigorifică (frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lazi frigorifice, vitrine de vinuri);

Orice achiziție făcută după această perioadă nu va fi luată în considerare de către organizator la acordarea garanției suplimentare. Neactivarea garanției extinse în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziționării produsului duce la pierderea acesteia iar, în acest caz, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani.

4. DREPTUL LA PARTICIPARE

Participanții pot achiziționa unul sau mai multe produse dintre cele menționate la Articolul 5 - nu există limită de număr de produse și de participări.

5. PRODUSE PARTICIPANTE

În această promoție produsele eligibile sunt reprezentate de televizoare Hisense.

6. MECANISMUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE:

În perioada 20 Septembrie 2021 – 31 Decembrie 2021, la achiziționarea unui produs Hisense din categoriile menționate mai sus, vom acorda 5 ani garanție (2 ani garanție standard + 3 ani extra-garanție). Extra-garanția va fi valabilă cu condiția activării acesteia conform indicațiilor din formularul de 5 ani garanție atașat prezentului regulament (vezi pagina alăturată, numită  “Formular 5 ani garanție”).

MECANISMUL PENTRU ACTIVAREA EXTRA-GARANȚIEI:

Pentru activarea și înregistrarea extra-garanției trebuie să completați formularul din pagina web alăturată (numită  “Formular 5 ani garanție”);

Neactivarea garanției extinse în termen de 30 de zile calendaristice de la data achiziționării produsului duce la pierderea acesteia iar, în acest caz, rămâne valabilă numai garanția standard de 2 ani. 

Toate condițiile aferente garanției de 2 ani, precum și respectarea instrucțiunilor de utilizare din manualul produsului rămân valabile și în cazul extra-garanției. 

Extra-garanția este valabilă numai după înregistrare, pe baza facturii și a certificatului de garanție Hisense, precum și in baza mesajului de confirmare primit de client prin email, pentru confirmarea extra-garanției. 

Pentru a beneficia de oferta de extra-garanție, cumpărătorul trebuie să păstreze certificatul de garanție,  factura de achiziție a produsului în original, pe toată perioada celor 5 ani de garanție (2 ani garanție standard + 3 ani extra-garanție) precum și mesajul de confirmare primit de client prin email, pentru confirmarea extra-garanției, pentru a servi ca dovadă a achiziției produsului în perioada promoției. 

Gorenje Romania își rezervă dreptul de a modifica acest regulament, aducând la cunoștința publicului modificările operate. Regulamentul acestei campanii, împreună cu formularul de înregistrare online vor fi publicate pe www.hisense.ro și sunt gratuite.

7. CONDIȚII DE VALIDARE

Pentru ca organizatorul să acorde garanția extinsă pentru produsul achiziționat, cumpărătorul trebuie să îndeplinească concomitent următoarele condiții:

 • Să îndeplinească condițiile de participare prevăzute la Art. 2 și Art. 4.
 • Să achiziționeze unul dintre produsele menționate la Art. 5.
 • Să înregistreze extra-garanția urmând condițiile precizate la Art. 6.
 • Produsele achiziționate să fie utilizate exclusiv în scopuri casnice. Garanția nu este valabilă în cazul utilizării produselor în scopuri profesionale în restaurante, bufete, pensiuni, cantine etc.

Garanția extinsă nu se va acorda dacă nu sunt îndeplinite condițiile de mai sus.

8. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Prin participarea la campania “5 ANI GARANȚIE. DIN PASIUNE PENTRU TELEVIZOARE.”, participanții confirmă cunoașterea prevederilor Regulamentului și își exprimă acordul în privința acestuia, participarea la campanie implicând acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.

9. RESPONSABILITATE

S.C. Gorenje Romania S.R.L. va acorda garanție extinsă în conformitate cu prevederile acestui Regulament. Prin completarea formularelor, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

10. DATE CU CARACTER PERSONAL.

Organizatorul Campaniei “5 ANI GARANȚIE. DIN PASIUNE PENTRU TELEVIZOARE.”  actionează in calitate de operator de date cu caracter personal (“Operator”) pentru adresa de e-mail pusă la dispoziție de către Participanti.

Prin înscrierea la Campanie, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către Operator se face pe baza consimțământului  partiicipanților  exprimat prin completarea adresei de e-mail în vederea primirii  confirmării extra-garanției.

Scopul general al prelucrării datelor cu caracter personal este acela de Organizare a campaniei promoționale   pentru extra-garanție si constă în completarea formularului din pagina web alăturată (numită “Formular 5 ani garanție”) și în transmiterea pe e-mail a mesajului de confirmare.

Lipsa acordului pentru scopul mai sus-menționat duce la imposibilitatea Organizatorului de a transmite Participantilor  mesajul  de confirmare aferent campaniei.

Atât pe Durata Campaniei cât și ulterior, Organizatorul se obligă să respecte prevederile Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce  privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit în continuare “Regulamentul general de protecție a datelor”). Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la prezenta campanie și să le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare.

Datele Participanților la Campanie nu fac obiectul unui transfer catre țări terțe aflate în afara Uniunii Europene.

Datele Participanților vor fi stocate de către Organizator pâna la finalizarea Campaniei.

Participantii au, conform Regulamentului general de protectie a datelor, urmatoarele drepturi:

 • Dreptul de acces - însemnând dreptul de a putea solicita confirmarea faptului ca Datele sunt prelucrate sau nu, iar în caz afirmativ, persoanele vizate pot solicita accesul la acestea, precum și anumite informații despre acestea. La solicitarea lor, persoanele vizate pot primi și o copie a Datelor;
 • Dreptul la rectificare – însemnând dreptul de a obține rectificarea Datelor inexacte, precum și completarea Datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de catre persoanele vizate de informații suplimentare;
 • Dreptul la ștergerea datelor (“Dreptul de a fi uitat”)* – însemnând că în situațiile reglementate expres de lege (de exemplu: în cazul în care iși retrag  consimțământul sau în cazul în care se constată că Datele au fost prelucrate ilegal), persoanele vizate au dreptul de a obține din partea Societății ștergerea Datelor care le privesc;
 • Dreptul de a retrage consimțământul* – însemnând dreptul de a retrage, în orice moment, consimțământul pentru prelucrarea Datelor;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – însemnând dreptul persoanelor vizate de a primi Datele pe care le-au furnizat într-un format structurat, care poate fi citit automat și dreptul de a solicita ca Datele să fie transmise altui operator ales de acestea;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – însemnând dreptul de a obține din partea Societății restricționarea prelucrării Datelor în anumite situații reglementate expres de lege (în special în cazul în care persoanele vizate contestă exactitatea Datelor sau în cazul în care prelucrarea este ilegală, dar persoanele vizate se opun ștergerii Datelor). În aceste situații, cu excepția stocării, Datele nu vor mai fi prelucrate.
 • Dreptul de a depune plângere – însemnând dreptul persoanelor vizate de a depune plângere față de modalitatea de prelucrare a Datelor. Plângerea se depune la Autoritatea Natțională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

*Exercitarea dreptului de a fi uitat sau a dreptului de a retrage consimțământul înainte de transmiterea Voucherului are drept consecință invalidarea calității de participant eligibil pentru Campanie.

Participanții își pot exercita drepturile mai sus menționate prin trimiterea unei solicitări scrise și semnate la adresa  societății Gorenje Romania S.R.L  din Voluntari, Șos. Pipera, nr. 1/VII, etaj 7, jud. Ilfov.

Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal va putea fi contactat pentru orice lămuriri, informații, precum și solicitări în legatură cu exercitarea drepturilor menționate mai sus la oricare din datele de contact enumerate mai sus.

11. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanții la prezenta Campanie se vor soluționa pe cale amiabilă sau, în caz contrar, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

12. PREVEDERI FINALE

Dacă Organizatorul constată că un Participant nu a îndeplinit condițiile de participare stipulate în Regulament își rezervă dreptul de a suspenda oricând dreptul și beneficiile ce revin respectivului Participant, fără altă despăgubire sau plăți. 

Participanților la promoție nu le sunt impuse niciun fel de plăți directe sau indirecte suplimentare.