Pregătiți-vă de Black Friday - Hisense

Noutăți

1
Joi, 10. Noiembrie 2022

Pregătiți-vă de Black Friday

Pregătiți-vă de Black Friday

Anul acesta, Black Friday pică pe 25 noiembrie, dar in Romania multi comercianti au tranformat o singura zi intr-o luna intreaga de reduceri. Merită așteptarea dacă aveți de gând să cheltuiți pe o achiziție mai mare, dar merită și să planificați pentru aceasta. Hisense, unul dintre producătorii de top de produse electrocasnice și electronice pentru consumatori, a pregătit îmreună cu marii jucatori din piță câteva oferte speciale pentru cel mai mare eveniment de cumpărăturial anului. Dacă vă gândiți să cumpărați un televizor nou sau să vă mutați într-un apartament propriu pentru prima dată, sau chiar dacă vă renovați casa și vreți să înlocuiți electrocasnicele, nu există un moment mai propice decât sezonul Black Friday.

Electrocasnice pentru gătit

Cel mai nou cuptor încorporat Hisense se mândrește cu cea mai avansată tehnologie pentru gătit uniform, rezultând feluri de mâncare întotdeauna gătite perfect. Tehnologia Even Bake este câștigătoare când vine vorba de distribuirea optimă a aerului cald, crearea unui flux de aer organizat cu atenție în jurul alimentelor, ceea ce le face să se gătească uniform, în interior și exterior. Cu posibilitatea de a opera unele dintre cele mai populare programe automate din industrie, cuptorul Hisense își depășește scopul inițial. Patru dintre cele peste 20 de programe automate – Air Fry, Pizza, Slow Cooking și Defrost sunt disponibile printr-o singură atingere și reprezintă un adevărat element fundamental când vine vorba de aripioare de pui perfect prăjite la aer, pizza delicioasă făcută în casă, pește fraged sau cea mai bună cină semipreparată. Acest cuptor este dotat cu funcția Steam Add Plus, care vă va face brutari excelenți chiar dacă sunteți obișnuiți doar să coaceți baghete pre-coapte. Dacă visați să avansați în domeniul coacerii, acum este momentul perfect să aveți în vedere trecerea la un alt nivel – uneori cumpărarea unui cuptor modern este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă îndeplini dorințele și visul de a găti mai bine, mai repede și mai sănătos. Detalii precum deschiderea și închiderea ușoară a ușii, unde este nevoie doar de o atingere delicată, funcționarea silențioasă și ghidajele telescopice – fixe și mobile cu mecanism click-on fac din acest cuptor unul pe care îl folosiți cu bucurie. La fel de ușor de utilizat sunt și plitele Hisense – pe inducție, gaz și sticlă-ceramică. Cu zone de gătit flexibile, programe de gătit inteligente și arzătoare puternice, acestea pot deveni un adevărat erou în bucătărie. Împreună cu o hotă de gătit, acestea creează un mediu de gătit sigur și eficient cu rezultate delicioase de care se poate bucura toată lumea.

Electrocasnice pentru răcit

Ca unul dintre puținii furnizori ai unei game complete de electrocasnice pentru răcit din lume, Hisense oferă diferite modele de frigidere – de la frigidere side by side până la cele cu ușa franceză, cu congelator la bază și încorporabil sub blat și multe altele. Deoarece Hisense caută în continuare să maximizeze performanța de răcire și interioarele flexibile, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Fie că este vorba de spațiu, de stil sau de funcții speciale pe care le căutați, Hisense are o gamă care acoperă toate nevoile, cu aspect atrăgător, Total No Frost pentru a nu vă mai face niciodată griji legat de dezghețarea manuală a congelatorului, dozatoare de apă încorporate pentru apă răcită perfect și My Fresh Choice pentru controlul absolut al temperaturilor și depozitare flexibilă. Fie că sunteți în căutarea unui model side by side, cu mai multe uși, model de sine stătător, încorporabil sub blat sau încorporat, sau orice fel de congelator, Hisense este răspunsul.

Electrocasnice pentru rufe

Ținând cont de un standard de viață mai înalt, mașinile de spălat Hisense se axează pe durate mai scurte de spălare, programe extra vizate și eficiența energetică. Majoritatea modelelor sunt clasificate în clasa energetică A, cea mai bună clasă energetică de pe piață, economisind bani și energie, în același timp ajutând la protecția mediului. Create pentru familii mai mari, cu o capacitate minimă de 7 kg, mașinile de spălat Hisense oferă o gamă largă de diferite programe și funcții, fiecare cu atenție specială pe anumite materiale, precum Jeans, Lână, Umpluturi de puf, Articole pentru bebeluși și Articole pentru animale. Funcția Quicker Wash cu siguranță a crescut ca popularitate, scurtând durata de spălare la fiecare program disponibil. Și programul Allergy Steam devine din ce în ce mai popular, acesta spală rufele la 60° și după finalizarea ciclului de spălare, se activează tratamentul cu abur adițional de 20 de minute. Aprobat de Intertek pentru eliminarea aproape a tuturor bacteriilor, acesta elimină și alergenii, precum acarienii de praf și mătreața animalelor. Pe lângă faptul că dezinfectează aproape complet rufele și lenjeriile de pat, acestea devin moi, fără să fie șifonate, așa că aproape că nu mai necesită călcare. Tot pentru promovarea unor standarde de spălare și mai înalte este și funcția Hygiene Guard, o inserție specială SuperHygiene în compartimentul de prespălare pentru o prespălare adițională cu dezinfectant. Această inserție creată inteligent gestionează cu atenție dozajul de dezinfectant din tambur, astfel încât distribuirea acestuia și rezultatele finale să fie întotdeauna optime.

Televizoare

Televizoarele Hisense vă vor încânta, fără îndoială, cu cea mai recentă tehnologie și vă vor oferi diverse funcționalități care vor răspunde tuturor nevoilor dumneavoastră. Aceste televizoare sunt echipate cu o varietate de tehnologii de ultimă oră, care vă vor uimi pe măsură ce experimentați un nou nivel de vizionare la televizor. Există o mare varietate de tehnologii disponibile pentru televizoarele laser, mergând de la OLED, Mini-LED, ULED, QLED la tehnologia UHD, FHD. Iată câteva dintre beneficiile cheie pe care trebuie să le căutați atunci când cumpărați un televizor nou. Televizorul OLED poate controla independent fiecare pixel, creând o imagine mai clară și mai limpede, contrast extrem și mai multe detalii ale nuanțelor de negru. Televizorul ULED este echipat cu tehnologia ULED care permite o imagine mai mare și culori mai autentice - contrast mai mare, detalii clare și scene dinamice clare, sunt toate acolo. Televizorul Mini-LED ULED duce acest lucru mai departe prin reducerea dimensiunii pixelilor la dimensiunea unui bob de orez Deoarece LED-urile sunt mai mici, un ecran de aceeași dimensiune conține mai multe LED-uri care asigură o imagine mai clară, cu un contrast mai bun și luminozitate ridicată, permițând totodată un televizor semnificativ mai subțire. Televizorul QLED este echipat cu tehnologia Quantum Dot Color care valorifică puterea punctelor cuantice pentru a afișa peste un miliard de nuanțe de culoare pe ecran. Aceasta face ca imaginea de pe ecran să pară mai pură și reală. Și dacă sunteți interesați de o mai mare profunzime a culorii, un televizor UHD vă va oferi asta și chiar mai mult. Mai mult, un mare beneficiu când vine vorba de televizorul Hisense este cu siguranță Sistemul de operare Hisense Smart VIDAA, care este special conceput pentru a face interacțiunea cu televizorul Hisense mai rapidă, mai ușoară și mai receptivă, permițând în același timp conexiunea la internet. Platforma de conținut oferă utilizatorilor o experiență adaptată gusturilor și preferințelor lor, oferind o varietate din cele mai bune seriale și aplicații precum Netflix, YouTube, Prime Video și multe altele. În plus, utilizatorii televizorului Hisense pot accesa și aplicații și conținut exclusiv care nu sunt disponibile pentru publicul larg.

Și rețineți, faceți o listă și stabiliți-vă bugetul când ofertele extraordinare inundă insulele de cumpărături și internetul devine tentant să cumpărați câteva produse suplimentare. Rețineți că doar pentru că un produs este mai ieftin, acesta este totuși prea scump dacă nu aveți nevoie de el. Evitați să cumpărați ceva ce nu aveți nevoie prin pregătirea unei liste cu ceea ce vă trebuie și elementele specifice pe care le veți cumpăra în timpul sezonului de cumpărături Black Friday. Pentru a vă ajuta să vă țineți de listă și să evitați tentațiile din magazin sau online, creați un buget pe care îl puteți cheltui.