Sign In / Înregistrare
Noutati

Hisense prezinta la CES 2023 tehnologia Hisense ULED X

06.01.2023
RO_Blog_Hisense_prezinta_la_ces_2023_tehnologia_uled_x_img1-blog-cms-900x500.webp

 

Pe 4 ianuarie, David Gold, Președinte al Hisense SUA, a livrat un discurs în cadrul conferinței de presă Hisense CES 2023, împărtășind informații despre dezvoltarea internațională a Hisense și succesul în ceea ce privește tiparul global, inovațiile în tehnologie, activitățile B2B, dezvoltarea inteligentă și sponsorizările și parteneriatele companiei.

RO_Blog_Hisense_prezinta_la_ces_2023_tehnologia_uled_x_img2-blog-cms-900x500.webp

 

Nivelul înalt de scară, eficiența și flexibilitatea fac Hisense să iasă în evidență în industrie

Televizoarele Hisense au atins un record de performanță în 2022, clasificându-se pe locul 2 global cu privire la expedierile de televizoare. Această reușită demonstrează în mod incisiv dedicarea Hisense față de produse de înaltă calitate, precum și rezistența în circumstanțe dificile.

Deținând un total de 66 de companii și birouri și 31 de centre de cercetare și dezvoltare internaționale, Hisense își vinde produsele către mai mult de 160 de țări și regiuni. Cu achizițiile de mărci precum Toshiba TV, Gorenje și Sanden, Hisense și-a adus operațiunile globale la un nou nivel, extinzându-și categoriile de produse și mai departe.

Hisense și-a extins și activitatea B2B ca sector nou aflat în dezvoltare. În plus, în tendințele privind dezvoltarea inteligentă, Hisense a generat strategia de locuință inteligentă, folosindu-și calitățile cu privire la tehnologia de ecran și electrocasnice. „Platforma noastră inteligentă de operare a televizoarelor VIDAA și platforma inteligentă de electrocasnice ConnectLife combină dispozitivele pentru locuința inteligentă pentru a crea un ecosistem conectat”, a declarat David.

RO_Blog_Hisense_prezinta_la_ces_2023_tehnologia_uled_x_img3-blog-cms-900x500.webp

 

Parteneriate și sponsorizări globale în curs ce fac Hisense să fie un nume recunoscut

S-a parcurs o călătorie lungă de când compania a declarat că „Viitorul Hisense se bazează pe internațional” în 2004. Ca unul dintre sponsorii oficiali ai FIFA World Cup 2022TM, Hisense obține o creștere nemaiîntâlnită în dezvoltarea conștientizării privind marca sa. În plus, sponsorizările în curs pentru UEFA, Paris Saint-Germain și United Soccer League au făcut ca Hisense să devină mai familiară pentru consumatorii globali, ceea ce a adus procesul de globalizare al Hisense într-o nouă etapă.

În cadrul conferinței de presă Hisense CES 2023, David Gold a reamintit despre dezvoltarea extraordinară a Hisense pe piața globală prin investiții în producție, cercetare și dezvoltare, achiziții strategice, parteneriate noi și produse de mare performanță. În următorii ani, Hisense va continua dezvoltarea cu viziunea de a se menține în topul celor mai noi avansări în domeniile aferente produselor electronice pentru consumatori, ecranelor, electrocasnicelor, utilizărilor comerciale și multe altele.

RO_Blog_Hisense_prezinta_la_ces_2023_tehnologia_uled_x_img4-blog-cms-900x500.webp

 

Tehnologia Hisense ULED X debutează în cadrul CES 2023

Pe 4 ianuarie, Hisense a prezentat ULED X în cadrul conferinței de presă Hisense CES 2023, un avans de referință în tehnologia televizoarelor LCD pentru Hisense. ULED X reprezintă o dezvoltare semnificativă a tehnologiei televizoarelor LCD, care oferă cea mai bună imagine în fiecare cadru și o experiență de vizionare reală cu tehnologii de ultimă modă, inclusiv Mini-LED X, 5000+ zone de dimare locale, 2500 de niți vârf de luminozitate și Dynamic X-Display.

ULED X îmbunătățește experiența de vizionare

De la lansarea primului televizor ULED acum zece ani, Hisense continuă să-și actualizeze tehnologiile ULED pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a televizoarelor LCD și, în cele din urmă, în cadrul conferinței de presă Hisense CES 2023, Hisense a prezentat cu succes ULED X. Noul televizor ULED X 8K de 110 inci a fost nominalizat la Premiul de Inovație CES din acest an.

Conform celor declarate de Stephen Yao, Asistent Manager General al Hisense SUA, ULED X combină o gamă impresionantă de tehnologii de televizor, putere de procesare incredibilă și control mai bun asupra imaginii prin intermediul controlului inteligent activ al retroiluminării, forțând limitele capacității sale de ecran. Conform raportărilor, ULED X poate obține de trei ori contrastul de mediu al unui televizor OLED obișnuit și de două ori gama dinamică a unui televizor OLED.

În plus, ULED X poate oferi o imagine mai strălucitoare, un contrast mai puternic, un unghi de vizionare mai larg și rate de reflexie ultra-scăzute pentru a livra una dintre cele mai bune experiențe de divertisment disponibile în prezent. De exemplu, cu ULED X, televizoarele Hisense pot obține un vârf de luminozitate de 2.500 niți și o rată de contrast de 150.000:1, care este considerată a redefini percepția clienților cu privire la „contrast”. Un alt factor crucial în a asigura performanța superioară a ULED X este Hi-View Engine X care controlează peste 20.000 de mini LED și peste 5.000 de zone de dimare locale. În plus față de experiența de imagine cinematică, ULED X are și un unghi de vizionare mai larg cu 30%, iar adăugarea unui panou de reflexie ultra-scăzută asigură faptul că toată lumea din cameră se poate bucura de aceeași calitate clară a imaginii indiferent de locul unde se află.

„Ne-am străduit să facem ULED X diferit de orice experiență de televizor LCD și suntem mândri de reușita noastră”, a declarat Stephen Yao. Privind spre viitor, Hisense își va dubla eforturile de a actualiza propria tehnologie în televizoarele LED/LCD și de a continua să ofere mai multe produse premium care pot livra o experiență premium de vizionare pentru clienții de pe glob.

RO_Blog_Hisense_prezinta_la_ces_2023_tehnologia_uled_x_img5-blog-cms-900x500.webp
BACK TO TOP