Hisense, sponsor oficial al preliminariilor europene UEFA - Hisense

Noutăți

1
Miercuri, 29. Martie 2023

Hisense, sponsor oficial al preliminariilor europene UEFA

Hisense, sponsor oficial al preliminariilor europene UEFA

Hisense, în calitate de sponsor oficial al UEFA European Qualifiers, anunță sponsorizarea fazei de calificare a competiției, care va avea loc în diferite orașe din Europa între 23 martie 2023 și 26 martie 2024.

Etapa de calificare va consta într-un total de 254 de meciuri, care se vor juca pe parcursul unui an în diferite orașe din Europa. Echipele naționale UEFA concurente vor juca între ele într-un sistem de ligă, primii doi clasați din fiecare grupă câștigând un bilet la finala turneului din Germania în 2024.

Prin această sponsorizare, Hisense își demonstrează încă o dată angajamentul față de lumea fotbalului și a sportului. Potrivit doamnei Tatiana Serban, Director Regional de Marketing Hisense România, Bulgaria și Grecia „angajamentul față de marketingul sportiv este și va continua să fie o modalitate eficientă de atingere a obiectivelor de dezvoltare pe termen lung ale brandului Hisense”.

Cu produsele sale premium și progresele tehnologice continue, Hisense încearcă să-și extindă cultura corporativă și să obțină o creștere a mărcii folosind limbajul sportului în conformitate cu valorile mărcii sale.

Cel mai bun mod de a te bucura de toate meciurile din calificarea europeană

România este în grupa I, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. Naționala a debutat în Andorra. Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate, primele două clasate din fiecare grupă. 

Pentru a vă bucura de sport în cel mai bun mod posibil, Hisense a încorporat tehnologii precum Motion Compensation (MEMC), Sports Mode and Player Recognition, modul sport și recunoașterea jucătorilor în modelele sale de televizoare pentru a îmbunătăți considerabil experiența de vizionare pentru spectatori. De asemenea, frigiderele Hisense sunt pregătite pentru a răci băuturi răcoritoare și gustări la o viteză incredibilă, datorită funcției Super Cool.