Sign In / Înregistrare
Noutati

Experiență cinematografică premium cu Laser TV de la Hisense

04.03.2022

În timp ce vizionați filmele, serialele și emisiunile preferate, probabil v-ați dat seama că vechiul televizor nu vă mai satisface așteptările. Este momentul pentru o nouă experiență de televiziune, iar când vine vorba de a-l alege pe cel mai bun, Televizorul Laser este câștigătorul pentru dumneavoastră. De ce? Pentru că televizoarele laser sunt considerate a fi de cea mai înaltă calitate și sunt cele mai prestigioase de pe piață. Cu tehnologia lor de ultimă oră, acestea vă transformă instant sufrageria într-o sală de cinema.

laser_100l5_kv_2020_without_text-900x506-compressed.jpg


Pentru a vă ajuta să cunoașteți tehnologia și toate funcțiile pe care aceasta le oferă, vă vom prezenta beneficiile principale care schimbă complet experiența de televiziune din secolul 21.

Pregătiți-vă să fiți uimiți de imagini extraordinare

Televizorul Laser vine cu o calitate a imaginii 4K Ultra HD. Rezoluția imaginii de 8,3 milioane de pixeli, adică de 4 ori mai mult decât Full HD tradițional, care vă aduce o imagine super clară, uimitor de reală, cu mișcare naturală superbă și detalii incredibile care setează standardul de calitate și claritate. Imaginea este mai luminoasă, mai clară și afișată în culori reale, vibrante și naturale.

Perfect pentru fiecare cameră, în fiecare moment al zilei

Televizorul Laser este un proiector laser modern cu unghi larg care poate fi plasat cu ușurință pe o masă sau în fața unui sertar, de unde poate proiecta imaginea de la distanțe ultra-scurte pe un ecran ușor și subțire de 120 de inci, 100 de inci sau 80 de inci. La vizionare, nu este necesar să stingeți lumina din cameră, deoarece ecranul nu este sensibil la lumina ambientală.

2_4k_ultra_short_throw_laser_tv28_900x500-compressed.jpg


Experiență cinematică în locuința dumneavoastră

Experiența incredibilă a imaginii televizorului laser este actualizată de propria tehnologie DOLBY ATMOS®. Datorită sunetelor de înaltă calitate ce vin din toate părțile, vă puteți bucura de o experiență cinematică cu adevărat uimitoare, deoarece sunetele umplu spațiul cu o profunzime și o claritate incredibilă, la fel ca în viața reală. Aveți senzația că vă aflați într-un film, serial, la concert sau la meciul de fotbal. Nu vă faceți griji de timp sau de vreo limită, Televizorul Laser este extrem de durabil, oferindu-vă dvs. și familiei dvs. peste 25.000 de ore de performanță și divertisment fără probleme.

Tehnologie prietenoasă cu ochii

În ciuda petrecerii câtorva ore în fața televizorului, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sănătatea ochilor dumneavoastră. Televizorul Laser nu emite lumina direct către dvs., ci în mod pasiv pe ecran, cu emisie scăzută de lumină albastră, protejându-vă ochii. Mai mult, ecranul nu necesită curent electric pentru funcționare, și, astfel nu generează radiație electromagnetică.

Faceți cunoștință cu Televizorul Hisense Laser

Hisense este considerat a fi pionierul dezvoltării televizoarelor laser și deține o poziție de top chiar și în prezent. Televizorul Hisense Laser Inteligent 4K UHD cu Tehnologia X-Fusion™ și Wide Color Gamut afișează o imagine ca la cinema, plină de culori bogate și vibrante. Fiecare loc din casa dvs. devine cel mai bun loc. În plus față de vizionarea programelor tv, Televizorul dvs. Hisense Laser vă permite și să navigați printre numeroase aplicații integrate, precum Netflix, YouTube, Prime Vide și multe altele.

Televizoarele inteligente Hisense cu sistemul de operare VIDAA oferă acces instant, personalizat și intuitiv la serialele și aplicațiile dvs. preferate. Determinat de designul inteligent și de înalta tehnologie, acest hub de conținut urmărește întotdeauna ceea vă place și generează conținutul special pentru dumneavoastră. Este vorba despre personalizarea conținutului după preferințele dvs. și după, ei bine, personalitatea dumneavoastră. În principal este vorba doar despre dumneavoastră. Verificați oferta și alegeți-vă eroul de aici.

 

BACK TO TOP