Sign In / Înregistrare
Noutăți

O nouă fabrică de televizoare în Velenje, Slovenia

Miercuri, 21. Aprilie 2021

Vă anunțăm că în Ianuarie 2021 vom începe producția de televizoare marca Hisense într-o noua fabrică,cea din Velenje, Slovenia. Aparatele produse aici vor fi destinate pieței europene și vor fi realizate în ariade producție Gorenje, ca parte din noua companie Hisense Europe Electronic. În cadrul noii fabrici,vom pune la dispoziție în jur de 400 de locuri de muncă, din care 330 vor fi destinate lucrătorilor dinproducție.

noua-fabrica-1.webp


Noua fabrică Hisense Europe Electronic va fi amplasată în cadrul ariei de producție Gorenje din Velenje, înfosta hală de producție a aparatelor frigorifice și va produce în prima etapă două milioane de televizoare pe an,având 4 linii de producție. În următoarele etape, până în 2023, capacitatea și numărul liniilor de producție vorcrește până la aproape 4 milioane de televizoare pe an, în funcție de necesitățile pieței. Investițiile în tehnologievor fi de 7 milioane euro. Inițial, vom oferi locuri de muncă unui număr de aproximativ 400 de lucrători înproducția modernă și automatizată. În primul rând, vom oferi oportunitatea de reangajare în noua fabrică tuturorlucrătorilor din fabricile de electrocasnice Gorenje și alte companii ale Hisense Gorenje Group. Prin aceasta,vom stabili o punte de legătură între Gorenje și noua fabrică.Înființarea noii fabrici de televizoare Hisense va contribui la dezvoltarea inovativă a produselor noastre;extinderea activităților de producție ne va permite o dezvoltare sustenabilă, o creștere a competitivitățiiproduselor noastre, precum și o mai bună recunoaștere la nivel internațional. Punerea la dispoziție a mai multorlocuri de muncă în regiunea Savinjska-Šaleška și mai importantă, dat fiind procesul de restructurare a regiuniiproducătoare de cărbune. Un potențial adițional de dezvoltare a regiunii este reprezentat de posibilitatea deînființare a unei rețele de aprovizionare pe plan local, aspect deosebit de importantă pentru dezvoltarea afacerilorde dimensiuni mici.

Una dintre principalele strategii ale Hisense este reprezentată de centralizarea bazelor de producție dinEuropa, lucru care duce la creșterea eficienței operaționale și contribuie astfel la reducerea costurilor. Astfel,Hisense Group a desemnat Slovenia ca fiind centrul operațiunilor sale din Europa, iar Velenje ca fiindprincipala locație de producție industrială, cercetare și dezvoltare din Europa.

noua-fabrica-2.webp
BACK TO TOP