Sign In / Înregistrare
Noutati

Pur și simplu genial – noul televizor Hisense UHD 4K A6

19.11.2021
RO-uhd-4k-a6-img-1-blog-cms-900x500.webp


Televizorul trebuie să fie inteligent, fiabil și ușor de utilizat, nu-i așa? Ei bine, nu mai căutați, pentru că noul Hisense UHD 4K A6 merită respectul și atenția dumneavoastră. Este un televizor inteligent performant dotat cu VIDAA 5.0, transformându-l într-un un nucleu de informații.

Bucurați-vă de tot ceea ce doriți să vizionați, deoarece acoperă toate nevoile dumneavoastră de bază în materie de televizor – de la o uimitoare calitate a imaginii de 4K până la o experiență de sunet și un Mod necesar pentru jocuri, pentru a vă ajuta să fiți în fruntea competiției. Parcurgeți drumul descoperirii celor mai bune caracteristici și funcții pe care vi le poate oferi.

RO-uhd-4k-a6-img-2-blog-cms-900x500.webp


O imagine pur și simplu genială
Filmele dumneavoastră preferate, emisiunile și evenimentele sportive chiar prind viaţă datorită rezoluţiei Ultra HD 4K. Veţi fi impresionaţi de calitatea uluitor de realistă a imaginii și de claritatea impecabilă, care sunt importante mai ales atunci când urmăriți documentare despre natură și emisiuni sportive. Pentru o experienţă și mai bună a imaginii televizorul este echipat cu funcţia de optimizare a imaginii pe bază de inteligenţă artificială, tehnologie inteligentă, captând fiecare obiect în scene diferite, identificând și optimizând în mod automat calitatea imaginii.

Un sistem audio pur și simplu genial
Pentru a profita la maximum de vizionare, noul televizor Hisense UHD 4K A6 are tehnologie DTS Virtual:X integrată. Datorită sistemului său de sunet surround, auziți perfect fiecare detaliu, sunetul umplând întreaga încăpere datorită faptului că vine din toate direcţiile, chiar și de dedesubtul și deasupra capului dumneavoastră.

RO-uhd-4k-a6-img-3-blog-cms-900x500.webp


Activități sportive și de jocuri pur și simplu geniale
Dacă sunteți un fan al sporturilor, televizorul marca Hisense vă vine în ajutor. Cu uimitoarea tehnologie MEMC fiecare meci capătă viață, astfel încât vă bucurați cu adevărat de o mișcare mai lină și mai fluidă, precum și de o imagine de o claritate impecabilă. În plus, noul televizor este optimizat pentru jocuri cu Modul Auto cu Latență Redusă (ALLM) și Rata Variabilă de Reîmprospătare (VRR), reducând decalajul și trepidațiile pentru ca dumneavoastră dumneavoastră să experimentați un gameplay cât mai fluid și mai detaliat posibil. Pregătiți-vă să vă depășiți concurența

RO-uhd-4k-a6-img-4-blog-cms-900x500.webp


Un sistem de operare pur și simplu genial cu control multi-voce
Noile televizoare Hisense vin cu un sistem de operare intuitiv și simplu VIDAA U5, poziționându-vă la doar un clic distanță de un uimitor hub de conținut. Prin intermediul sistemului VIDDA puteți explora în mod facil programele dumneavoastră preferate și cele mai populare servicii și aplicații, cum ar fi YouTube, Netflix, Prime video, Facebook Watch, UEFA.tv etc. Puteți personaliza, alege funcția de control de la distanță cu ajutorul unui smartphone, sau pur și simplu să navigați utilizând asistentul virtual Alexa incorporat sau Asistentul Google* precum și VIDAA Voice.

Dacă televizorul dumneavoastră vechi nu vă mai satisface nevoile de divertisment, acesta este momentul perfect pentru modernizare. Sunteți cu adevărat pregătiți să vă îmbunătățiți experiența de vizionare? Inspirați-vă navigând pe hisense.xx, sau verificând oferta la cel mai apropiat magazin.

*Serviciul Amazon Alexa și Asistentul Google nu sunt disponibile în anumite limbi și țări.

BACK TO TOP