Sign In / Înregistrare
Noutati

Projector Review a acordat premiul „Cel mai bun din clasă” pentru Hisense L9G TriChroma Laser TV

17.12.2021
RO-news-trichroma-projector-review-blog-cms-900x500.webp


În data de 2 noiembrie, site-ul american de recenzii profesionale Projector Review a lansat un raport de recenzie despre Hisense L9G TriChroma Laser TV și i-a acordat premiul „Cel mai bun din clasă”. Projector Review este mediul de evaluare autorizat în industria proiectoarelor și al televizoarelor cu laser. Projector Review a scris în raport că „Televizorul laser Hisense L9G TriChroma a devenit cel mai performant televizor laser din industrie, bazându-se pe sistemul său de operare excelent și pe capacitatea sa de a reda culorile.”

Projector Review a evaluat Hisense L9G TriChroma Laser TV în special din punct de vedere al culorii, luminozității, efectelor sonore și a sistemului de operare inteligent. Printre acestea, capacitatea sa de a reproduce culorile a devenit factorul cheie care distinge L9G de alte produse concurente. Projector Review consideră culorile pe care le reproduce L9G ca fiind uimitoare, deoarece este capabil să reproducă 107% din Gama de culori Rec. 2020, oferind consumatorilor o experiență mai realistă și mai plină de culoare. În ceea ce privește luminozitatea, în urma testării, televizorul Hisense L9G TriChroma Laser are un nivel maxim de luminozitate de 3.225 de lumeni, depășind chiar și datele oficiale, aducând surprize neașteptate recenzenților. Sonorizarea lui L9G a atins, de asemenea, un nivel excelent, devenind lider printre multe produse în 2021. Este echipat cu un sistem de sunet Dolby Atmos de 40 de wați de înaltă calitate, care este mai bun decât majoritatea televizoarelor și soundbar-urilor. Pentru o interacțiune inteligentă, meniul este simplu și ușor de navigat, iar clienții se pot bucura de peste 700.000 filme și resurse media. Pe lângă acestea, modul de gaming al televizorului laser Hisense L9G TriChroma poate aduce și o experiență excelentă de gaming pe ecran mare.

RO-news-trichroma-projector-review-1-blog-cms-900x500.webp


În septembrie, Hisense L9G TriChroma Laser TV a învins Samsung și LG în cadrul evenimentului TV Shootout organizat de Value Electronics și a câștigat titlul de „Regele proiectoarelor cu rază ultra scurtă de proiectare”. De data aceasta, Projector Review a lăudat în mod deosebit și i-a oferit lui Hisense L9G L9G premiul „Cel mai bun din clasă”. În spatele recunoașterii și laudelor repetate din partea organizațiilor de profil acordate Hisense, se află cercetarea continuă dea lungul anilor în tehnologia de afișare cu laser. Televizorul Laser Hisense L9G TriChroma este produsul unor tehnologii puternice, care pot oferi o calitate mai bună a imaginii, o dimensiune mai mică a corpului, un consum mai mic de energie și o experiență de vizionare mai bună. În viitor, Hisense va continua angajamentul de conduce industria display-urilor în „Era laserului” și să câștige și mai multă recunoaștere fiind cu precădere în topul preferințelor consumatorilor.

BACK TO TOP