Sign In / Înregistrare
Noutati

Hisense aduce la CES 2022 noua serie ULED 8K Mini-LED de ultimă generație și prima tehnologie de display cu laser la rezoluție de 8K din lume

07.01.2022

Hisense, unul dintre liderii mondiali în domeniul electronicelor de consum și al aparatelor electrocasnice, a prezentat seria ULED 8K Mini-LED și tehnologia de display cu laser la rezoluție 8K la cel mai important eveniment tehnologic din lume: CES 2022. "Tehnologia îți poate schimba viața. Hisense este întotdeauna dedicată furnizării de produse performante și de înaltă calitate care depășesc așteptările consumatorilor", a declarat Douglas Kern, directorul principal de marketing al Hisense USA. Prin intermediul unei extinderi ample a produselor și a inovației de top din industrie, Hisense atinge o creștere exponențială a vânzărilor. In anul 2021, veniturile companiei au depășit 27 de miliarde de dolari, o creștere de peste 20% de la un an la altul.

SI_Novice_CES_2022_Las_Vegas-11.webp

 

Integrarea uimitoarelor tehnologii ULED și Mini LED, o calitate mai bună a imaginii și a luminozității

Performanța și calitatea imaginii se află la baza ofertei de produse Hisense. În 2022, Hisense va implementa pentru prima dată tehnologia Mini LED în noua sa linie premium U9H, oferind o performanță HDR uimitoare, cu un contrast mai bun, imagini mai luminoase și culori mai impresionante ca niciodată. De asemenea, televizorul Hisense 85U9H 8K a obținut titlul onorific CES® 2022 pentru inovație. Acest premiu este o dovadă clară a eforturilor veritabile depuse de Hisense pentru inovația tehnologică.

SI_Novice_CES_2022_Las_Vegas-22.webp

 

Un progres tehnologic - Consolidarea poziției de lider 8K în domeniul soluțiilor tehnologice privind display-ul cu laser

Prin inovație tehnologică, Hisense conduce industria globală a televizoarelor cu laser în era TriChroma realizând marea evoluție tehnică a televizoarelor cu laser de la 1080P la 2K, la 4K și apoi la 8K. Dr. Liu Xianrong, cercetător șef și director general al Hisense Laser Display Co., Ltd., a subliniat că televizorul cu laser este cea mai bună alegere de display 8K pentru acasă. Televizorul 8K oferă profunzime și detalii nemaivăzute până acum și asigură cea mai bună experiență prin imagine adevărată pe cel mai mare ecran al primului televizor laser cu rezoluție 8K din lume.

SI_Novice_CES_2022_Las_Vegas-33.webp

 

Axându-se pe abordarea strategică a Hisense pentru 2022, David VanderWaal, vicepreședinte de marketing pentru Hisense America, a prezentat faptul că Hisense a decis să facă viața a sute de milioane de oameni mai simplă, mai bună și mai distractivă prin intermediul unor produse și servicii atent concepute și bine construite.
Hisense va continua să fie liderul global al industriei și în 2022.

SI_Novice_CES_2022_Las_Vegas-44.webp

 

Hisense va continua să valorifice dedicația sa pentru dezvoltare, să se concentreze pe nevoile utilizatorilor și să influențeze schimbarea industriei prin inovație.

BACK TO TOP