Sign In / Înregistrare
Noutati

Bucurați-vă de experiență TV la următorul nivel – Hisense Mini-LED

21.02.2022
RO_Blog_hisense_mini_led_img1_blog-cms-900x500.webp

 

Când vine vorba de imagini incredibil de clare și tonuri de negru superbe, nimic nu se compară cu noua tehnologie Mini-LED. Noul televizor Hisense Mini-LED U9 vă inspiră cu imagini extrem de detaliate, excelente și vii, precum și cu un sistem de sunet îmbunătățit și un sistem de operare intuitiv și simplu.

RO_Blog_hisense_mini_led_img2_blog-cms-900x500.webp

 

Televizorul Hisense U9 reprezintă emblema noii game de televizoare Hisense din 2021, ce aduce cele mai noi reușite tehnologice în casa dumneavoastră – de la calitate UHD 4K a imaginii și tonuri de negru perfecte până la tehnologie de sunet uimitoare, precum și posibilități de divertisment infinite. Vă garantează dumneavoastră și familiei dumneavoastră cea mai bună experiență posibilă atunci când vizionați filmele și serialele preferate, emisiunile sau canalele sportive, chiar și atunci când vă jucați jocuri video sau ascultați muzică.

Experiența contrastului extrem și a strălucirii de vârf

Cu unitatea LED cu peste 10.000 de piese, strălucire de vârf 3000+, 1280 de zone dimabile locale, tehnologia profesională de culoare Quantum Dot și Full Array Local Dimming, imaginea prinde viață. Fiecare clip de pe ecran este uimitor de clar, strălucitor și colorat natural, garantându-vă tonuri de negru profunde și un contrast mai bun. Echipat cu Optimizarea imaginii prin IA, televizorul identifică obiectele din scene și optimizează calitatea imaginii în mod automat, în timp ce tehnologia IMAX® îmbunătățită garantează cele mai înalte cerințe de performanță, așa că fie că vizionați filme, seriale sau știri, imaginea este cât mai strălucitoare și captivantă posibil. Pentru cea mai tare experiență, televizorul Hisense U9 vă aduce un sistem îmbunătățit Dolby Vision IQ, ce vă permite să vă bucurați în cadrul unei atmosfere uimitoare.

RO_Blog_hisense_mini_led_img3_blog-cms-900x500.webp

 

Control rapid și simplu cu VIDAA U5

Conținutul dumneavoastră preferat este la doar un clic distanță sau mai bine spus la o comandă de voce distanță. Susținut de VIDAA, noul sistem de operare al Hisense, puteți accesa canalele TV preferate, cele mai populare servicii și aplicații – YouTube, Netflix, Prime video, UEFA.tv etc. fără eforturi și eficient. Puteți personaliza platforma de conținut, puteți alege din mai multe soluții de voce și puteți controla de la distanță prin smartphone. Lucrurile vor deveni și mai inteligente și mai simplificate, deoarece, începând cu luna mai 2021 veți putea să vă controlați televizorul doar cu vocea.

Tehnologie prietenoasă cu ochii cu Certificare TÜV Rheinland privind nivelul scăzut al luminii albastre

Cu mai puțină lumină albastră dăunătoare, televizorul Hisense Mini-LED a fost certificat ca soluție tehnologică cu nivel scăzut de lumină albastră de către TÜV Rheinland, garantându-vă o experiență de vizionare mai sănătoasă. Mai mult, soarele sau lumina artificială nu vă vor deranja niciodată reflectându-se pe ecran atunci când vă uitați la televizor. Uitați de aceste inconveniențe, deoarece noul televizor Hisense Mini-LED este pregătit cu un ecran anti-reflexie, care absoarbe 98,5% din lumină. Reflexia este minimă, doar 1,5%, asigurându-se că experiența dvs. de vizionare este perfectă.

Televizorul Hisense Mini-LED U9 pare să fie alegerea perfectă pentru casa dumneavoastră. Fără îndoială, deoarece îndeplinește visul fiecărui membru al familiei – pentru cinefili, fanii sporturilor și pasionații de jocuri. Pentru mai multe beneficii, vizitați www.hisense.ro.

RO_Blog_hisense_mini_led_img4_blog-cms-900x500.webp
BACK TO TOP