Sign In / Înregistrare
Noutati

Îmbunătățiți-vă strategia de joc cu ajutorul unui Televizor Hisense UHD 4K E7

28.03.2022
RO_Blog_televizor_hisense_uhd_4k_e7_img1_blog-cms-900x500.webp

 

Fiind unul dintre cele mai bune din clasa Hisense 4K, Televizorul E7 UHD vă oferă o soluție video și audio de calitate foarte bună. Având în vedere stilul de viață modern și preferințele de divertisment, acesta este dotat cu cea mai bună tehnologie pentru a viziona filme și documentare, pentru a vă bucura de sporturi și pentru a vă juca jocuri.

Veți fi uimiți de caracteristicile incredibile de imagine și sunet, în timp ce veți observa acțiunea cum prinde viață. Testați cele mai bune funcții și beneficii ale televizorului de care vă puteți bucura împreună cu familia.

RO_Blog_televizor_hisense_uhd_4k_e7_img2_blog-cms-900x500.webp

 

Vă bucurați de calitate mai bună a imaginii cu Dolby Vision HDR

Soluția UHD 4K certificată în combinație cu Quantum Dot Colour Technology and Dolby Vision™ vă oferă calitate uimitoare a imaginii și o claritate ideală. Când vizionați conținutul preferat, fie că acesta înseamnă filme, videoclipuri muzicale, documentare sau sporturi, în fiecare moment, imaginea de pe ecran este clară, strălucitoare și reală. Puteți experimenta cu adevărat o gamă largă de culori, detalii uimitoare și tonuri profunde de negru.

Prin mărirea contrastului între nuanțele cele mai deschise și cele mai întunecate, Tehnica Dolby Vision HDR ajută televizorul să exprime o imaginea realistă de neegalat.
Vă bucurați de calitatea imersivă a sunetului
Televizor Hisense UHD 4K este dotat cu tehnologia Dolby Atmos®, garantându-vă o experiență de sunet puternică și multi-dimensională. Datorită faptului că sunetele individuale sunt poziționate cu exactitate în cameră, venind din toate direcțiile, inclusiv de sus și de jos, vă simțiți ca și cum vă aflați în mijlocul unei povești sau al unui cântec.

Vă bucurați de o experiență de joc mai bună

În calitate de fan al jocurilor, aveți nevoie de un televizor bun 4K pentru a le juca, iar Hisense E7 este perfect. Cu Modul Jocuri vă îmbunătățiți șansele de câștig, deoarece un lag de intrare de mai puțin de 15 ms vă asigură timp de reacție mai rapid, pentru ca dvs. să puteți fi înaintea competiției. Modul Jocuri vă mai oferă și o experiență de joc îmbunătățită, deoarece este adaptat pentru jocuri de acțiune sau sport rapide, asigurând o calitate a imaginii spectaculoasă și plăcută, la fel ca la filme.

Câștigă orice joc fără întârzieri cu Mod Jocuri & ALLM

Modul automat cu latență scăzută (ALLM) poate activa automat modul de joc pentru a minimiza întârzierea de intrare atunci când este conectat un dispozitiv de joc, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de joc mai lină.

RO_Blog_televizor_hisense_uhd_4k_e7_img3_blog-cms-900x500.webp

 

Vă bucurați de programe sportive

Datorită tehnologiei MEMC uimitoare, Televizor Hisense aduce experiența de stadion în sufrageria dumneavoastră. Veți observa diferența când vă uitați la un meciuri, deoarece imaginea este mai netedă, cu mișcare fluidă și foarte clară. Datorită Modului Sportiv, televizorul detectează automat când vă uitați la sporturi și reglează setările de imagine și de sunet pentru ca dvs. să aveți cea mai bună experiență posibilă.

Vă bucurați de mai multă distracție

Divertismentul nu se termină niciodată, deoarece televizoarele Hisense vă inspiră cu un sistem de operare inteligent, intuitiv și personalizat, VIDAA, pe care îl puteți controla cu vocea prin intermediul Alexa. Puteți accesa ușor toate tipurile de conținut preferat prin intermediul aplicațiilor integrate precum Netflix, Prime Video, YouTube, UEFA.tv și multe altele.

În cazul în care simțiți că este momentul pentru un nou televizor, vizitați www.hisense.ro și explorați-vă toate opțiunile.

BACK TO TOP